鹿兒島豚肉

牛涮鍋特別呈獻期間限定鹿兒島夏祭!期間限定美食當然是鹿兒島夏祭主角,特別是嚟自日本鹿兒島嘅豚肉眼,肉質爽口甘甜,嚴選肉眼部位,肉味特別濃郁,令人一再回味!同是來自日本鹿兒島的極上黑毛和牛肉質特別嫩滑,入口即溶,油脂香甜而不膩,實屬牛魔王必食! 此外,代言大使Mou Mou君更特意邀請鹿兒島吉祥物綠色小豬Greboo首度親臨牛涮鍋,配合相關主題佈置兼有精美伴手禮,嚟緊710日起,係時候試下鹿兒島材料嘅shabu shabu,有幾不一樣

花見湯底由櫻花蝦、雞湯、火腿、娃娃菜等食材烹調,湯底味道清甜,加上味鮮香脆的櫻花蝦,進一步將肉類的味道昇華。
主角當然唔少得鹿兒島極上黑毛和牛啦!
店舖裝飾均以鹿兒島風光為主題,圖繞Mou Mou君及綠色小豬Greboo,夠晒歡樂!
換上卡通主題裝飾夠晒歡樂!
仲有實用禮品氣囊手機支架送比食客。
睇定埋價錢先!記得活動7月10起呀!
分享
Go!Japan編輯部師奶殺手!個人專欄《型事偵緝檔案》、《壹號黃庭》統統唔出得街,另有編務歌神之稱,一曲《深花放》唱到街知巷聞!